Brändit

Maahantuomme kattavan ja monipuolisen valikoiman uutta kansainvälistä muotoilua sekä ajattomia designklassikoita. Meiltä voit tilata edustamiemme brändien kaikkia tuotteita. House of Finn Juhl, Zanat, Nikari ja Laura Meroni mallistoissa on paljon osittain käsityönä valmistettuja puuhuonekaluja, joissa on kauniita, korkeatasoisesti viimeisteltyjä yksityiskohtia. Finn Juhlin sisaryhtiö OneCollection edustaa samaa laadukasta muotoilua ja valmistusta.

Kansainvälisesti tunnettuja kalustemerkkejämme ovat Artek, ClassiCon, Knoll, Thonet ja Vitra. Yli 200 vuotta toiminut Thonet tunnetaan sekä putkirunkoisista että taivutetusta puusta valmistetuista kalusteistaan. Thonetin mallistossa on historiallisten kalusteiden rinnalla myös uusia innovatiivisia, merkittävien nykymuotoilijoiden suunnittelemia kalusteita.

Italialainen kalustevalmistaja Arflex on läpi vuosikymmenten käyttänyt suunnittelijoinaan tunnettuja italialaisia muotoilija-arkkitehteja. Mallisto täydentyy edelleen palkittujen
nykymuotoilijoiden suunnittelemilla kalusteilla. Arflexin istuimissa yhdistyy hyvä ergonomia ja mielenkiintoinen muotoilu.

Kauttamme voit myös tilata käsityönä suupuhallettuja Venini ja Lasvit lasivalaisimia ja -esineitä, joita on kattavasti esillä liikkeessämme. Venetsiassa Muranon saarella valmistettavat Veninin valaisimet ja taidelasi ovat kuuluisia uniikeista väreistään. Ne tunnetaan myös muotoilultaan taidelasin edelläkävijöinä. Lasvitin lasiesineissä ja -valaisimissa yhdistyy moderni muotoilu ja böömiläisen lasin historialliset valmistusmenetelmät.

Kokeellisempaa muotoilua valikoimassamme edustaa saksalainen Tecta. Tunnettuja valaisinvalmistajiamme ovat italialaiset Flos ja OluceTecnolumen valmistaa muun muassa klassisia bauhaus- ja artdeco-valaisimia. Edustamme myös mielenkiintoista hollantilaista Quasar valaisinveistoskokoelmaa. Useimpia kalusteita voit tilata muillakin kuin mallistojen omilla vakiokankailla, jolloin muun muassa korkealaatuiset Kvadrat kankaat ovat hyvä valinta.

Tutustu edustamiimme brändeihin

ClassiCon - Thonet - House of Finn Juhl - Arflex - Venini - OneCollection - Oluce - TecnoLumen - Knoll - Quasar - Lasvit - Laura Meroni - Zanat - Tecta - Flos - Artek - Nikari - Vitra - Tecnoline - Belux - Barbini

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation.

Ota yhteyttä